Nieuws

Leerlingenconcert 13 december 2020, Theater de Storm – Winterswijk

Vioolstart : 6 weken voor €75

Voor kinderen van 5 tot 15 jaar. Zes individuele vioollessen van 30 minuten vanaf 6 september 2021.

In deze periode kan je kennis maken met de viool en ervaren hoe het is om zelf muziek te maken. Je leert de eerste basistechniek. Je krijgt een leenviool (zolang voorradig) om thuis op te oefenen. We spreken een vaste lestijd van 30 minuten in de week af. Als je vanaf het begin ook een vast oefenmoment op de dag inplant zal je merken hoe fijn het is om vooruit te gaan en dat je steeds makkelijker je instrument kan bespelen. Vanaf het begin leer je liedjes te spelen die je zelf leuk vindt. Ook zullen we veel samenspelen, dat is het mooiste van muziekmaken: dat je het samen kan doen.

Muziek met peuters en dreumesen

Zingen, bewegen, luisteren en zelf op kinderinstrumentjes spelen voor kinderen vanaf 10 maanden t/m 3 jaar samen met één (groot)ouder of oppas. Er zijn afwisselend rustige en levendige momenten. Kennismaken met verschillende instrumenten, cello, viool, accordeon, blokfluit, gitaar, piano. We eindigen het laatste kwartier met “cooling down”, en maken een muziektekening terwijl Miriam mooie pianomuziek speelt. Momenteel kan dit alleen op afspraak met maximaal twee kinderen. Ook kan ik op locatie een workshop komen geven.

HUISCONCERT door het EUREGIO STRIJKKWARTET

Vanwege de beperkte mogelijkheden voor concertbezoek in verband met het Corona virus kan u het Euregio Strijkkwartet boeken voor een huis- of tuinconcert.

Euregio strijkkwartet speelt voor het eerst sinds 4 maanden weer voor publiek. Foto: PR

Euregio Strijkkwartet speelt voor het eerst sinds 4 maanden weer voor publiek. Foto: PR

Euregio Strijkkwartet speelt voor het eerst sinds 4 maanden weer voor publiek

ma 13 jul 2020, 11:37  2

WINTERSWIJK – Afgelopen zaterdag heeft het Euregio Strijkkwartet voor het eerst na vier maanden weer een concert gegeven voor publiek. De locatie was de prachtige binnentuin van het Homansbos. Het was een verrassingsconcert ter ere van de 81ste verjaardag van bewoonster Annie Sikkink.